Luifel uitdraaien

Bij mooi weer kunt u de luifel uitdraaien. Hierbij een instructievideo. Let wel: de luifel is erg groot dus bij te harde wind is het niet raadzaam deze (volledig) te gebruiken.


Camper vriendelijk Zeeland

Campervriendelijk Zeeland geeft u een overzicht van campings met camperplaatsen in Zeeland. Onderstaand kaartje geeft een overzicht van de locaties van de campings. Door te klikken op het camper-icoontje, vindt u informatie over de betreffende camperplek. http://www.campervriendelijkzeeland.nl/

Zeeland is rijk aan vele kilometers prachtige stranden. Verlaten stranden voor zij die behoefte hebben aan rust, maar ook levendige stukken met strandtenten en volop mogelijkheden om te watersporten. Zo biedt Zeeland veel mogelijkheden voor de watersporter om te kitesurfen, windsurfen, golfsurfen of zeilen.

Ook voor natuurliefhebbers is er genoeg te beleven. Plekken als de Boswachterij in Westerschouwen of het Verdronken Land van Saefthinge zijn unieke natuurgebieden om in te wandelen of te fietsen.


sfeerbeeld

Toscane

Belangrijke toeristische bestemmingen in Toscane zijn de steden Florence, Pisa, Lucca, Maremma (in het Grosseto district), Crete Senesi, San Gimignano, Cortona, Volterra en Siena. De regio Toscane stimuleert het "agritoerisme" (agriturismo), waarbij bezoekers op boerderijen verblijven. Toscane heeft 120 natuurreservaten en wordt vaak gezien als een van de mooiste delen van Italië.

 

Meer informatie volgt binnenkort.