Hoe werkt onze verhuur

Service zoals het hoort

Service

U kunt vrijblijvend een aanvraag doen via de mail of via het reserveringsformulier. U kiest de gewenste huurperiode en vult de overige gegevens in waarna u binnen 8 uur een reactie krijgt. Bij overeenstemming over de periode en de huurprijs krijgt u een bevestiging en factuur voor 25% van het huurbedrag. Zodra deze betaling binnen is wordt de boeking definitief vastgezet en geblokkeerd in de agenda. Zes weken voor de vertrekdatum krijgt een factuur voor de resterende huursom. De borg van € 1.000,- betaalt u uiterlijk 1 week voor het ophalen van de camper. Deze krijgt u na het retourneren van de camper in goede orde uiteraard weer terug. Dit zal binnen een periode zijn van ongeveer 4 weken. Dit i.v.m. nagekomen boetes e.d. die dan met de borg verrekend kunnen worden. Hiermee worden dan de eventuele extra kosten verrekend als deze van toepassing zijn. De borg is tevens het eigen risico bij schade.

Direct Reserveren

Bij vroegboekingen

Bij boekingen langer dan 24 weken van te voren wordt de aanbetaling in onderling overleg met u bepaald.

Ophaal en inlevertijden

Twee weken voor vertrek ontvangt u een email met de ophaal- en inlevertijden. Dat is altijd op vrijdag (uitzonderingen daargelaten). We vragen u vriendelijk deze tijden strikt na te komen in verband met onze planning. Richtlijn is inleveren voor 10.00 uur en ophalen vanaf 16.00 uur.

Uitleg en ervaring

over de camper

ervaring

Ben je een ervaren camperaar of ga je voor het eerst met een camper op pad? Wij geven een duidelijke instructie vooraf en zorgen dat alles in orde is als u vertrekt. Indien gewenst kan er van te voren even kennis gemaakt worden. U krijgt dan tekst en uitleg over het gebruik van een camper. Als u nog nooit met een camper gereden hebt is het ook mogelijk (indien deze beschikbaar is) een proefrit te maken. De camper is uiteraard volledig verzekerd.

De camper kan met een gewoon autorijbewijs bestuurd worden. Wel vragen wij dat u minimaal 2 jaar rijervaring heeft aangezien het rijden met een 7,3 meter lange camper anders is dan met een gewone auto.

Contact

Wat is niet toegestaan

Wij zijn een klein verhuurbedrijf dat erg zuinig is op de camper en dus ook van u verwachten dat u er  netjes mee omgegaan wordt. ROKEN, HUISDIEREN en WINTERSPORT zijn daarom ook niet toegestaan.

Persoonlijk contact

U kunt voor een persoonlijk advies altijd contact opnemen via WhatsApp of via de mail, we helpen u dan graag verder.

De wisseldag is op vrijdag. Terugbrengen vóór 10.00 uur ‘s ochtends en ophalen vanaf 16.00 uur. Hier kan in uitzonderingsgevallen individueel een uitzondering voor gemaakt worden.

De camper wordt schoon(binnenzijde)en volgetankt afgeleverd. Indien dit niet het geval is zullen hiervoor extra kosten in rekening gebracht worden. Deze worden verrekend met de borg.